Dette websted bruger cookies og lignende teknologier til at fungere som forventet (f.eks. opretholde din forbindelse).

Røde Kors-indsamling

Søndag den 1. oktober 2023 samler vi ind til udsatte og sårbare mennesker herhjemme og ude i verden. Hjælp os med at samle ind allerede nu ved at oprette din egen indsamling. Sig JA til fællesskabet og vær med til at sikre, at INGEN står helt alene. Tak fordi du hjælper. Sammen kan vi ALT.

Inspirerende indsamlinger

Søndag den 1. oktober samler Røde Kors ind. Og du kan hjælpe os.

INGEN skal stå alene, når de bliver ramt af en dødsensfarlig virus. INGEN skal overlades til sig selv, når en livstruende katastrofe på ét skæbnesvangert øjeblik ødelægger ALT. Vi har netop vist, hvor stærkt vores fællesskab er. Nu stiller vi op igen for vores medmennesker i nød. Sig JA til fællesskabet og vær med til at sikre, at INGEN står helt alene. Start din egen indsamling allerede i dag. Sammen kan vi ALT.

Det går pengene til

Pengene går blandt andet til katastroferamte børn fra Ukraine, Yemen og Afghanistan, der har desperat brug for livreddende mad, vand, akut lægehjælp, psykosocial støtte og beskyttelse. Og i Danmark går støtten bl.a. til børn i udsatte familier, hvor de voksne kæmper med job-usikkerhed, sygdom og økonomiske bekymringer. Børnene står udenfor, fordi der ikke er penge til fritidsaktiviteter, ferier, fødselsdage og alt det andet, deres klassekammerater deler og taler om. Røde Kors-indsamlingen går til MENNESKER, DER STÅR ALENE.