Dette websted bruger cookies og lignende teknologier til at fungere som forventet (f.eks. opretholde din forbindelse).

Vælg en indsamling at støtte

Hjælp de civile ofre i Ukraine

Hjælp de civile ofre i Ukraine

Tusindvis af civile i Ukraine er lige nu på desperat flugt fra voldsomme angreb. Opret din egen indsamling og hjælp os med at redde liv og nå frem med livsvigtig nødhjælp!
Hjælp ofrene for jordskælvene

Hjælp ofrene for jordskælvene

Voldsomme jordskælv har ramt Tyrkiet og Syrien. Tusindvis af mennesker er allerede omkommet, og mange børn og voksne er lige nu desperat fanget i murbrokkerne og har brug for akut hjælp.
Hjælp Afghanistan

Hjælp Afghanistan

Lige nu er situationen desperat i Afghanistan. Børn og voksne er drevet på desperat flugt efter magtovertagelsen fra Taliban. Børn og voksne har allerede mistet livet i konflikten og endnu flere er blevet såret.
Alle vores børn

Alle vores børn

Alt for mange børn i Danmark har det svært og føler sig udenfor. De vokser op i familier, hvor der ikke er råd til børnefødselsdagen, fodboldkontingentet eller ferieoplevelser. Vær med til at give dem et bedre børneliv!
Støt verdens udsatte

Støt verdens udsatte

Hver dag hjælper frivillige og medarbejdere fra Røde Kors mennesker, der rammes af katastrofer, krige og konflikter eller på anden måde lever under håbløse forhold. Støt vores arbejde i dag - så vi også kan gøre en forskel i morgen.
Hjælp krigens ofre i Syrien

Hjælp krigens ofre i Syrien

Krigen raser på 10. år. Lige nu er der voldsomme kampe i belejrede byer som Ghouta, hvor tusindvis af børn og voksne har akut behov for vores hjælp. Start din egen indsamling og hjælp os med at nå frem med mad, medicin og livsvigtig lægehjælp.
Julehjælp 2023

Julehjælp 2023

Mange børn i Danmark vokser op i familier, hvor der ikke er råd til julemiddag, juletræ eller gaver. Julen får dem til at føle sig udenfor. Vær med til at gøre en forskel!